Søkemotorannonsering i Googles søkeresultat

Ønsker du å være synlig i relevante søketreff? Vi hjelper deg med å nå kunder i din målgruppe gjennom søkemotorannonsering i Google Ads.

Hvorfor annonsere med Google Ads?

Ja, jeg vil ha et tilbud på annonsering med Google Ads

Hvorfor annonsere på Google?

Søk i Google er en viktig del av kjøps- og beslutningsprosessen for dine kunder. De fleste som søker etter produkter eller tjenester, gjør det på bakgrunn av et ønske eller behov. Når du annonserer på Google, finner kundene deg når de gjør søk relatert til det du tilbyr. Google tilbyr flere annonseprodukter, og du kan kombinere søkeannonser, displayannonser, annonsering på Youtube og Google Shopping.

Hva er Google Ads?

Google Ads er en Googles annonsesystem som lar bedrifter opprette og vise annonser på Google-søk, YouTube og andre Google-tjenester. Det gir mulighet for målretting basert på søkeord, demografi og interesser.

Kostnadseffektivt og lønnsomt – du betaler kun for klikk

Annonsering i Google Ads kan gi deg resultater umiddelbart, og du betaler kun for annonsen når noen klikker seg inn på nettstedet ditt

Google Ads er skalerbart og passer for alle type bedrifter – fra de aller minste til de med store budsjetter! Google Ads tilbyr et bredt spekter av annonseformater og alternativer, slik at du kan tilpasse annonsene dine etter målgruppen og målene dine. 

Skalerbar og effektiv markedsføring

Google Ads lar deg nå potensielle kunder over hele verden eller bare i ditt eget geografiske område. Du kan raskt komme i gang, styre budsjetter og innhold på detaljnivå, og gjøre endringer og justeringer i sanntid. Med Google Ads kan din bedrift øke synligheten sin og nå ut til potensielle kunder på nettet som er interessert i dine produkter og tjenester.

Med Google Ads kan du

  • Få konverteringer som sikrer deg leads eller salg

  • Treffe dem som søker etter det du tilbyr – i det øyeblikket de søker etter det

  • Styre når annonsene dine skal vises og hvem de skal vises for

  • Nå ut til tidligere besøkende på nettsiden ditt og oppmuntre dem til å komme tilbake og fullføre en handling.

  • Oppnå en konkurransefordel ved å være synlig for potensielle kunder når de tar kjøpsbeslutninger.

  • Enkelt spore og måle effektiviteten av kampanjene dine gjennom rapporter

Hvorfor bruke Hjemmesidehuset til Google Ads?

Vårt flinke Google Ads-team er sertifiserte spesialister med faglig tyngde innen Googles annonseverktøy. Vi har erfaring med de aller fleste bransjer i Norge, og vet hva som skal til for å treffe de du ønsker å nå.

Slik foregår prosessen hos oss

Sammen med en rådgiver setter dere mål for annonseringen, og legger opp en god strategi for hvordan vi skal nå disse målene.

Google Ads-teamet vårt vil foreta en søkeordsanalyse og skrive fengende annonsetekster som gjenspeiler din målsetting. De vil tilpasse og optimalisere kampanjene dine fortløpende, slik at du treffer målgruppen din på en effektiv og lønnsom måte.

Underveis vil du ha muligheten til å motta månedlige statusrapporter. Dermed kan du selv følge med på hvilke kostnader som er påløpt og hvilke resultater som er oppnådd.

Ønsker du å komme i gang med Google Ads annonsering? Ta kontakt med oss og kartlegg behovet til din bedrift.

Få bedre utbytte med av Google Ads

Dersom du annonserer i Google Ads, kan du få enda mer ut av kampanjene dine ved å linke kontoen din sammen med en Google Bedriftsprofil. Det er enkelt og raskt å få en Google Bedriftsprofil

Mer om Google Bedriftsprofil

Nordmenn gjør over 50 millioner Google-søk hver eneste dag

La oss hjelpe deg å være synlig i søk