Google Bedriftsprofil

Øk din bedrifts synlighet i Googles søkemotor, og bli funnet av potensielle kunder i nærheten. Google Bedriftsprofil gjør deg mer synlig i lokale søk.

Hvorfor ha Google Bedriftsprofil?

Enkel og rask levering

Kom i gang med Google Bedriftsprofil i dag!

Du kan også ringe oss på telefon 63 00 19 66

Ja, jeg vil ha Google Bedriftsprofil

Hvorfor ha en Google Bedriftsprofil?

Med Google Bedriftprofil gjør du det enklere for folk i nærheten å finne frem til deg, akkurat i det øyeblikket de trenger tjenesten du leverer. Dette er gull verdt hvis du er en lokal aktør og leverer tjenester innenfor et definert geografisk område. Kanskje det som er best av alt – det er helt gratis å opprette en profil hos Google.

Hva er en Google Bedriftsprofil?

Google Bedriftsprofil, tidligere kalt «Google My Business», er et gratis verktøy som gir deg muligheten til å vise frem bedriftens informasjon, bilder, vurderinger og åpningstider direkte i Google-søk og Google Maps.

Google Bedriftsprofil kan gi deg bedre rangering i søk

Den kanskje viktigste grunnen til at du bør ha en Google Bedriftsprofil er at du er til stede når noen søker etter akkurat det du tilby. Når noen søker «indisk Majorstuen» eller «frisørsalong Tønsberg» vil en korrekt og oppdatert oppføring i Google Bedriftsprofil bidra til bedre rangeringer i Googles søkeresultater og sørge for at det er akkurat du som ligger i toppen. Det kan gi flere besøkende inn til ditt nettsted og flere potensielle salg for bedriften.

Vær synlig lokalt og vis deg frem fra din beste side

Med en Google Bedriftsprofil kan kunder finne deg i kart, sende meldinger eller ringe direkte fra oppføringen. Jo enklere det er å kontakte dere, desto mer sannsynlig er det at folk velger å gjøre det. Hvis dere innhenter gode anmeldelser fra kunder dere allerede har, blir dere også mer attraktive for nye kunder.

Med Google Bedriftsprofil kan du

 • Redigere informasjonen som dukker opp i Google Maps.

 • Fremme dine varer og tjenester i toppen av Google.

 • Få enda mer ut av Google Ads-annonseringen.

 • Få bedre rangeringer i Google, ved å vise søkemotoren at du er en bedrift verdt å legge merke til.

 • Fremheve bedriftens troverdighet i søk ved å vise frem bilder og anmeldelser.

 • Legge ut mulighet for å bestille bord, booke time eller vise frem et arrangement.

Hvorfor la Hjemmesidehuset sette opp din bedriftsprofil?

Har du ikke helt oversikt over hvilken informasjon som ligger der ute, eller sliter med at du har flere oppføringer? La oss gjøre jobben for deg og få maksimalt ut av din bedriftsprofil. Vi sørger for riktig oppsett, korrekt informasjon, fine bilder og beskrivelse av dine produkter og tjenester – og vi hjelper deg med å holde den oppdatert.

Slik setter vi opp deres oppføring i Google Bedriftsprofil

Vi innhenter informasjon fra din nettside, sosiale medier og annet som er tilgjengelig, og bruke dette til å sette sammen en god og informativ oppføring for dere. Har du bilder tilgjengelig som ikke ligger på nett i dag, tar vi gjerne imot disse.

Alt du trenger å gjøre er å godkjenne at vi administrerer oppføringen på vegne av dere når en konsulent eller rådgiveren din ber om det.

Når oppføringen er oppe og går, legger vi deg til som administrator. Da har du selv muligheten til å holde bedriftsinformasjonen oppdatert. Du har også tilgang på statistikk, og kan følge med på hvordan brukerne interagerer med bedriftsprofilen din.

En god Google bedriftsprofil har

 • Oppdatert kontaktinformasjon og åpningstider

 • God informasjon om hva dere leverer, med korrekt kategorisering

 • Få enda mer ut av Google Ads-annonseringen.

 • Bilder fra lokalene deres – både innvendig og utvendig

 • Anmeldelser fra kunder

Vet du hvordan du presenteres på toppen av Google?