hånd som holder i mobil og ser på bilder

Her finner du de beste gratisbildene

Her er en liste over nettsider med gratis bilder du kan bruke i markedsføringen av bedriften din.

Bilder er et viktig visuelt virkemiddel for bedriften din om det er i sosiale medier, på nettsiden din eller i annonser. Men ikke alle bedrifter har en egen bildebank eller en kyndig fotograf tilgjengelig til enhver tid, derfor har vi laget denne oversikten over nettsider der du kan finne gode bilder som er tilgjengelige for kommersielt bruk, helt gratis!

Unsplash

Unsplash besitter over 300 000 høyoppløselige bilder fra fotografer fra hele verden. Søkefunksjonen er god og det er derfor lett å finne det du leter etter. I tillegg har ikke bildene et typisk stock photo-preg.

Pexels

Pexels er også en god nettside for å finne gratis bilder til privat og kommersielt bruk. De har ikke like mange bilder som Unsplash, men er likevel et godt alternativ. Nettsiden har også gode nedlastingsalternativer der du kan velge størrelsen på bilde før du laster det ned.

Pixabay

Pixabay finner du over en million gratis bilder av alt mulig. Bildene her har et litt mer typisk stock photo-utseende.

Foodiesfeed

For bedrifter som tilhører kategorien mat og servering er Foodiesfeed en god bildebank med realistiske og høyoppløselige bilder av all type mat, tatt av fotografer fra alle verdenshjørner.

BucketListly

BucketListly er et godt alternativ for de som trenger gode reise- og severdighetsbilder.

Free Nature Stock

Trenger du bilder av nydelig natur er Free Nature Stock  et sted å lete for deg. Her publiseres det nye bilder hver eneste dag.