Idium og Develo fusjoneres og blir ett selskap under merkevaren Idium 1881 AS

Den 16. august fusjoneres de digitale markedsføringsselskapene Develo og Idium og blir ett selskap under merkevaren Idium 1881 AS. Vi skal fortsatt tilby de samme tjenestene – bare enda flere av dem. Med flere ressurser og mer kompetanse i ryggen, håper vi å kunne gi kundene våre enda bedre service.

Norges største leverandør av nettsider

Høsten 2018 ble Idium AS og nettsideleverandøren Develo kjøpt opp av den digitale markedsføringsgiganten Digitale Medier 1881. Idium AS og Develo leverer mange av de samme tjenestene, så en sammenslåing av selskapene var derfor naturlig. Med til sammen over 4000 nettsider i porteføljen, er vi nå landets største leverandør av nettsider.

Flere tjenester og bedre service

I sommer flyttet Idium fra lokalene på Majorstuen og inn i Digitale Medier 1881 og Opplysningen 1881 sine lokaler i Nydalen i Oslo. Her har vi nå bygget et enda større miljø for kompetanse, nytenkning og kreativitet. Dette gjør oss godt rustet til å tilby våre kunder enda flere tjenester og enda bedre service.

2500 nettsider flyttes over til ny plattform

Vi er nå i full gang med å flytte mange av våre kunders nettsider over til en ny og bedre plattform. Dette vil medføre en vesentlig oppgradering i nettsidens utseende, men betingelsene dine forblir de samme. Målet er å gjøre nettsidene mer brukervennlige og tilpasset dagens krav til universell utforming. Bedre for deg og bedre for kundene dine.

Hva betyr dette for deg som kunde?

Du som kunde vil ikke merke noen store forandringer i ditt kundeforhold til oss. De du merker vil i så fall være positive. Produktene og avtalevilkårene dine forblir de samme. All kontakt opprettholdes som før, dersom du ikke blir informert om annet.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål vedrørende sammenslåingen kan disse rettes til:

Odd-Geir Folland 

odd-geir@idium.no

+47 932 00 293