Stolte vinnere av Mono Best Website Competition 2021!

Hvert år kårer Mono Solutions de beste nettsidene som er designet på deres plattform det siste året. Idium er stolt partner med Mono Solutions, og vi legger mye arbeid inn i hver nettside vi designer for våre kunder. Derfor var det selvsagt at vi skulle sende inn bidrag til konkurransen. Det angrer vi ikke på! Nå er vinnerne kåret, og vi kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet.

Gode resultater med et helhetlig fokus på kunden og brukeropplevelsen

Det er mye som skal på plass og mange avgjørelser som må tas når man skal designe en helt ny nettside. Nettsidens design, layout og innhold avhenger i stor grad av hvilken type virksomhet som skal presenteres og hvilke mål kunden har for nettsiden sin. De virkelig gode nettsidene er de som klarer å kombinere godt design, brukervennlighet, teknologi og salg, og samtidig klarer å skape tillit hos brukerne. For å skape den beste løsningen for hver enkelt bedrift er det derfor viktig at vi har god kjennskap til virksomheten, skjønner hvem brukerne av nettsiden er og tar avgjørelser basert på dette.

Vi i Idium jobber kontinuerlig med å skape gode nettsider for våre kunder. Derfor er vi veldig stolte av å kunne annonsere at nettsiden vi designet for Høgseth Advokatfirma DA vant prisen for beste Mono-nettside i 2021! Vi blir ikke mindre fornøyd av at nettsiden til Corpus Helse og Fysioterapi vant andreplassen, i tillegg til flere hederlige omtaler.

Juryens begrunnelse for førsteplassen var at nettsiden gir en god brukeropplevelse og er enkel å navigere på. De mente den hadde et godt personlig uttrykk som skaper tillit til virksomheten. I tillegg la de vekt på fin bruk av ulike designelementer som overganger og bakgrunnsbilder.

Vil du vite mer om juryens begrunnelse? Her kan du lese hva Mono skriver om valget av vinneren.

Flere Idium-nettsider blant juryens favoritter

Det var tilsammen 105 bidrag fra hele Europa med med i konkurransen. I tillegg til å kåre vinneren og årets topp fem Mono-nettsider, ble det også løftet fram favoritter innenfor ulike kategorier. Også her fikk flere av våre nettsider hederlig omtale fra juryen.

I tillegg til å havne på en gjev andreplass, ble Corpus Helse og Fysioterapi løftet fram som dommernes favoritter på flere punkter: kreativ bruk av Mono, god bruk av fonter og typografi, tilgjengelighet, bruk av responsive designelementer og optimalisering for konverteringer.

Nettsiden vi designet for vår kunde Sjakk Matt Frisør ble løftet fram for kreativ bruk av layout og nettsiden til Response Network fikk skryt for god bruk av visuelle virkemidler. Nettsiden til Mosjøen Taxi ble fikk hederlig omtale av juryen for å være optimalisert for konverteringer. 

Her kan du se Mono Solutions topp fem nettsider og dommernes favoritter.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Vi i Idium er stolte og ydmyke over å ha vunnet prisen for beste Mono-nettside, og skal fortsette å lære og utvikle oss for å lage enda flere gode nettsider i fremtiden. Vi ser frem til å fortsette med å levere de beste løsningene for våre kunder og hjelpe dem med å nå sine mål!

Vil du også ha en Mono-nettside?

Vi hjelper deg gjerne! Idium stiller med et sterkt team bestående av designere, SEO-spesialister og innholdsprodusenter, som alle står klar for å skape den beste løsningen for deg og din virksomhet.

Her kan du lese om alle fordelene med å opprette en Mono-nettside

Er du klar for å komme i gang med en ny nettside, eller har spørsmål om tjenestene vi leverer? Ta kontakt med oss, så tar vi en prat om hva vi kan gjøre for deg!