hvit murvegg med påmalt "tommel opp" ikon

Ta pulsen på din Facebook-side

LikeAlyzer er en gratis tjeneste som raskt gir deg svar på hvor god du er på Facebook. Test deg selv nå!

LikeAlyzer måler og analyserer hvor god du er på Facebook. Det er et interessant verktøy som enkelt og greit måler hvor stor suksess du har med din Facebook-side i dag.

Enhver automatisert tjeneste må tas for det det er, nemlig et hjelpemiddel og ingen fasit. LikeAlyzer sjarmerer oss ved at den faktisk kommer med smarte og konkrete råd til hvordan du kan skape mer engasjement på Facebook. Vårt råd er derfor at du tester tjenesten og deretter tar med deg de rådene du selv mener er relevante og gjennomførbare for deg.

LikeAlyzer gir deg en karakter fra 1-100 basert på hvor stort engasjement du skaper, hvor ofte du legger ut innlegg med mer. Alt du trenger å gjøre er å legge inn URLen til din Facebook-side. Tjenesten er helt gratis og du trenger ikke registrere deg for å få gjort en vurdering. Tjenesten fungerer kun på bedriftssider, ikke for privatpersoner.

Over ser du hvordan Idium gjorde det da vi testet vår Facebook-side. I følge LikeAlyzer bør vi gjøre følgende forbedringer for å oppnå en høyere karakter:

  • Oppmuntre tilhengere til å like innlegg
  • Publisere innlegg oftere
  • Svare våre tilhengere raskere
  • Skriv kortere innlegg
  • Større variasjon i innleggene våre

Test din side nå og se hvilken karakter du får.

Ønsker du hjelp med å utvikle din strategi på Facebook må du gjerne ta kontakt med oss. Vi kan sosiale medier! I tillegg gir vi den en praktisk e-bok, helt gratis, last ned og les her.