Illustrasjon - mennesker feirer med ballonger

Vi har spennende nyheter å dele med dere!

Etter nyttår vil Idium og Hjemmesidehuset slå seg sammen til et selskap, og samles under det nye navnet Hjemmesidehuset! 

Dette er en milepæl som vil styrke vår posisjon som Norges største leverandør av hjemmesider, og gi dere, våre kjære kunder, enda bedre tjenester. 

Dere vil fortsatt motta den samme pålitelige servicen dere kjenner oss for, og vi setter stor pris på den tilliten dere har vist oss gjennom årene. Vi er fast bestemt på å opprettholde den høye standarden dere forventer fra oss, og ser fram til å fortsette vårt samarbeid. 
 
For våre eksisterende kunder så ønsker vi å forsikre dere om at denne sammenslåingen ikke vil gå ut over tjenestene dere har hos oss. I tiden fremover skal vi fortsette å fokusere på å gjøre små og mellomstore bedrifter større på nett. 
 
Til deg som tenker at dette er tiden for å gjøre bedriften mer synlig på nett, vil vi invitere dere til å bli med oss på reisen videre. Vår ekspertise og erfaring vil hjelpe dere å nå ut til nye kunder, og øke virksomhetens tilstedeværelse på nett. 
 
Vi vil dele mer informasjon om hva dere kan forvente, i januar. Vi er begeistret for mulighetene som ligger foran oss, og ser frem til å fortsette å hjelpe bedrifter med å bli mer synlig på nett!