20 % avslag på nettside fra Hjemmesidehuset!

Alle vet at kunder foretrekker bedrifter og leverandører som oppleves profesjonelle og trygge, og som kan referere til utført arbeid og fornøyde kunder. Bedrifter uten, eller med gamle og utdaterte nettsider blir raskt valgt bort! 

Å lage en nettside kan for mange virke som en dyr og tidskrevende prosess, men Hjemmesidehuset har spesialisert seg på å lage proffe nettsider til små og mellomstore bedrifter – uten at det skal koste mye eller ta lang tid. Vi trenger kun litt info i forkant, tekst og bilder (om de har det) og så en tommel opp når forslaget er ferdig.

*gjelder nye kunder.

Kontaktopplysninger

 1. Sjekk om kunde har / kvalitet på nettside

 2. Pitch 20% og få aksept på at en selger/rådgiver ringer fra Hjemmesidehuset

 3. Legg inn info under og trykk send

*Den årlige driften dekker uavhengig av løsning kostnader til domene, hosting, SSL-sertifikat og tilgang til teknisk support.

Behandler nettsiden personopplysninger er det også enkelt å gjøre den GDPR-compliant med pop-up for samtykke og automatisk opplisting av cookies.

Priser til Anbudstorgets kunder!

 • Design 1 side

  4.990,- + drift*

  Nettsiden vil ha samme tekst og bilder, men få et ansiktsløft i tillegg til en god teknisk løsning. Hjemmesidehuset sørger for at det det tekniske er oppdatert og kunden kan kjøpe tilgang til å redigere og oppdatere innhold og designet selv – eller Idium kan bistå når kunden ønsker. Drift fra 4.188,- / år

 • Design av nettside (5 sider)

  7.990,- + drift*

  Hjemmesidehuset skriver tekster og designer nettsiden basert på bedriftens profil, bransje og kundegruppe. Kunden får levert en komplett nettside med de mest nødvendige funksjonene som kontaktskjema, informasjon og meny/prisliste. Hjemmesidehuset sørger for at det det tekniske er oppdatert og kunden kan kjøpe tilgang til å redigere og oppdatere innhold og designet selv – eller Idium kan bistå når kunden ønsker. Drift fra 5.988,- / år.

 • Design av nettside (10 sider)

  11.990,- + drift*

  Hjemmesidehuset skriver tekst på opptil 10 sider og designer nettsiden basert på bedriftens profil, bransje og kundegruppe. Kunden får levert en komplett nettside med de mest nødvendige funksjonene som kontaktskjema, informasjon, meny/prisliste og blogg-modul. Hjemmesidehuset sørger videre for at det det tekniske er oppdatert. Kunden får tilgang og opplæring i editor og kan legge til ubegrenset antall nye sider selv. Drift fra 7.188,- / år.

Referanser

Vi designer kundens nettside utifra bedriftens profil. Innhold skrives av oss og vi tilpasser de ulike funksjonene på nettsiden til dine ønsker og behov, som visning av dine referanser fra Anbudstorget, kontaktskjema og pop-up for samtykke.

Leveringsstid vil variere utifra produkt og hvor involvert kunden er i prosessen.