Vi søker utviklere i Kristiansund og Oslo

Har du lidenskap for utvikling av brukervennlige nettsider, applikasjoner og databaser? Drømmer du om å jobbe i et uformelt, kreativt og sosialt miljø for teknologi og innovasjon? Nå har du muligheten!

Fullstack utviklere

Hjemmesidehuset søker fullstack utviklere til faste stillinger ved vårt kontor i Kristiansund eller Oslo. Er du glad i å sette deg inn i ny teknologi, utforske muligheter og ta i bruk nye metoder for å oppnå optimale digitale løsninger? Dersom du har relevant utdanning og relevant erfaring, er denne jobben midt i blinken for deg!

Fullstack utvikler

Fullstack utvikler

Som fullstack utvikler vil du arbeide strategisk med konvertering og optimalisering av databasestrukturer, planlegging og implementering av løsninger, og utvikling av integrasjoner mot eksterne API-er eller datavarehus. Det er en stor fordel om du har kjennskap til:

  • Microsoft SQL Server + SSMS
  • ASP.NET
  • Git (Github / Bitbucket)
  • Entity Framework Core, Dapper eller lignende (micro) ORM
  • Microsoft Azure
  • Async programmering
Søk på stillingen her

Hvem leter vi etter?

Vi ser etter deg som er nysgjerrig, arbeidsom, kvalitetsbevisst og lærevillig. Du er strukturert, selvstendig og er stadig på jakt etter måter for å jobbe mer effektivt både selvstendig og i team. Vi vil finne deg som er sulten på nye utfordringer, og som raskt omstiller deg til nye oppgaver.

Hva kan vi tilby?

Vi kan friste med en spennende stilling i en ambisiøs bedrift med et åpent og inkluderende arbeidsmiljø. Arbeidsdagen byr på høyt tempo, stor variasjon og stadig nye utfordringer. Vi er opptatt av å legge til rette for selvutvikling og kontinuerlig faglig påfyll, og å skape et miljø for innovasjon. Vi byr på store og moderne lokaler, et godt sosialt samhold blant de ansatte, konkurransedyktig lønn og fleksibel arbeidstid. Vi lover å gjøre vårt aller beste for at du skal trives hos oss!

Noe for deg?

Da håper vi å finne nettopp din søknad i bunken! Har du spørsmål om stillingene, kan du kontakte:

Send oss din søknad her!