Vinn flere anbud med en nettside fra Hjemmesidehuset

Forbrukere ser på mange kriterier når de velger riktig fagfolk til jobben, at bedriften fremstår som trygge og profesjonelle er ekstra viktig. En nettside er din bedrifts digitale utstillingsvindu, og er med på å gi forbrukere tillit til din bedrift. Ekstra tillitvekkende er det om bedriften kan vise til fornøyde kunder og eksempler på tidligere utført arbeid. Bedrifter uten en nettside eller en gammel og utdatert blir ofte valgt bort.

 

En god nettside sammen med en profil på Anbudstorget øker sjansen for flere anbud og oppdrag.

Som kunde av Anbudstorget får du opptil 50 % rabatt!

Kontakt meg angående en nettside!

Hvorfor nettside fra Hjemmesidehuset?

Hjemmesidehuset er en av Norges største nettsideleverandører, og vårt mål er å hjelpe bedrifter med å bli synlige på nett slik at de kan oppnå sine mål. Mange tror det er en dyr og tidkrevende prosess å få en ny nettside, men vi har spesialisert oss på å lage profesjonelle nettsider til små og mellomstore bedrifter uten at det hverken koster mye eller tar lang tid. 

 

Det eneste vi trenger fra deg er litt informasjon om bedriften din har du allerede bilder og tekst kan vi fint ta utgangspunkt i dette. Deretter trenger vi bare en tommel opp når utkastet er klart.

 

Nettsidene vi lager er moderne, raske og enkle å navigere på uavhengig om man kommer fra mobil, PC eller nettbrett. Tekst og bilder tilpasses din bedrift, bransje og kunder, og optimaliseres slik at det har størst mulig sjanse til å dukke opp i relevante søk.

Les mer om våre pakker

Hvordan ser det ut?

Våre designere lager en nettside basert på din grafiske profil eller dine ønsker, du kan også gi oss fritt spillerom. Tekstforfatterne lager unike tekster til din nettside, basert på informasjon fra deg og egen research. Om du ønsker kan den settes opp med en rekke moduler og funksjoner som produkt- og prisliste, referanser fra Anbudstorget, samtykke til cookies eller nettbutikk.

Se nettsider vi har laget her.