Solide Gulv

Kombinasjonen med nettsiden og Google Ads har gitt bedriften gjennomsnittlig 3 nye henvendelser i uka.

«Vi har fått god hjelp og veiledning, vår rådgiver har vært tilgjengelig omtrent døgnet rundt»

Rajentha Sathasivam, IT-konsulent i Solide Gulv.

Det hele startet med at Solide Gulv trengte en nettside og relevant trafikk til denne, så vi startet først prosessen med å gi dem en ny nettside for deretter å sette i gang med Google Ads-annonsering.

Besøk Solide Gulv

En smertefri prosess

Prosessen med å få en ny nettside var enkel og de opplevde at samspillet mellom han som kunde og oss som leverandør gikk smertefritt. For det blir naturlig nok litt frem og tilbake i en slik prosess.

«Etter det har det bare ballet på seg, det er så allright at dere er et fullstendig mediebyrå som kan levere alt vi trenger av digital markedsføring. Og etter vi startet samarbeidet med vår rådgiver har vi fått mye mer igjen enn vi hadde forventet.»

Tilbakemeldinger fra kunde:

«Oppsto det noen problemer med nettsiden var det løst på under 24 timer uansett om det var hverdag og helg. Og for oss som er mest tilgjengelig etter klokken 16 var og er det godt å ha en rådgiver jeg kan få tak i på kveldstid også.»

Brukervennlig nettside

Til vår store glede er de veldig begeistret for nettsiden fra Hjemmesidehuset, nettopp fordi det er så brukervennlig og enkelt for dem å gjøre endringer selv.

«Vi fikk en god innføring i verktøyet og har aldri vært så fornøyde med et nettsideverktøy noen gang. Jeg har aldri hatt den muligheten som jeg har nå til å redigere hjemmesiden i så stor grad. Vi har full frihet til å gjøre akkurat det vi vil på siden uten å måtte ha konsulenthjelp.»

Alt i alt er de veldig fornøyd med hvordan nettsiden ble til slutt, og det har de spesielt rådgiveren sin å takke for.

«Rådgiveren vår er en veldig god sparringspartner og han gir oss klar beskjed om hva som er viktig – ting vi ikke tenker på i det hele tatt. Han er alltid kreativ, kommer med gode løsninger og vet hva som må til for at nettsiden skal bli optimal. Nettsiden ser fin og ryddig ut nå og det er hans fortjeneste.» 

Flere henvendelser hver uke

Og om nettsiden og Google Ads-annonseringen har gitt resultater, det er de ikke i tvil om.

«Kombinasjonen med nettsiden og Google Ads har i snitt gitt oss tre nye, unike henvendelser i uka. Og vi har fått mange gode tilbakemeldinger, spesielt fra våre samarbeidspartnere, at nettsiden ser utrolig bra ut.»

Vil du bli vår neste suksessreferanse?

Ønsker du å komme igang med markedsføringen av din bedrift, men vet ikke helt hvor du skal starte? Hjemmesidehusets dyktige medierådgivere kan hjelpe deg.

Ta kontakt med en rådgiver