Frister og leveringstider

Vi har laget en liste over alle stegene i prosessen, fra du bestiller din hjemmeside til den er klar for å lanseres. Her ser du både våre og dine tidsfrister, slik at du vet hva du har å forholde deg til.

1. Send oss informasjon til din nye nettside

En av våre konsulenter ringer deg for å avtale tid for en oppstartssamtale. Får vi ikke tak i deg vil du motta sms og e-post om at vi ønsker å nå deg for å snakke om din nye hjemmeside. Ring oss på 63 00 19 66 (tastevalg 2), for å avtale et tidspunkt.

For at din nye hjemmeside skal gjenspeile deres bedrift ønsker vi en kort beskrivelse av bedriften og hvilke produkter og tjenester dere tilbyr. Informasjonen kan sendes til oss på prosjekt@hjemmesidehuset.no. Husk at jo raskere du sender inn materiell, jo raskere kommer vi i gang.

Standard leveringstid på våre pakkeløsninger er ca. 1 mnd.

Dersom vi ikke får informasjon innen 10 dager, lager vi designforslaget basert på vår erfaring og informasjonen som ligger tilgjengelig. Fakturering av drift og etablering skjer ved oppstart av prosjekt,

2. Vi sender deg lenke til nettsiden

Vi legger inn forslag på søkemotoroptimalisert tekst som hjelper deg å få flere av henvendelsene du ønsker. Våre designere bygger så en hjemmeside som samsvarer med informasjonen og ønskene du har gitt oss. Når designforslaget er ferdig vil du motta en e-post med lenke til hjemmesiden.

Husk å se over både tekst og design.

3. Du godkjenner design

Gi oss din tilbakemelding! Du kan komme med tilbakemelding på designforslag ved å svare på en av e-postene du har mottatt fra oss, eller sende til prosjekt@hjemmesidehuset.no.

Din nye hjemmeside er responsiv, som betyr at innholdet tilpasses enheten brukeren benytter. Vi anbefaler derfor at du åpner den tilsendte lenken både på PC/Mac, mobil og evntentuelt et nettbrett.

Avhengig av hvilken pakkeløsning du har kjøpt, er det en eller to endringsrunder før lansering. (Hva som inngår i din pakke vil være spesifisert i kontrakt) Et tips her er å være mest mulig konkret slik at vi kan utføre endringene mest mulig effektivt. Er det ønsket større eller flere endringer som medfører ytterligere tidsforbruk, vil vi informere om kostnaden av dette før vi utfører endringen. Når nødvendige endringer er utført vil vi lansere hjemmesiden så snart vi mottar din godkjenning.

4. Lansering av din nettside

Når du har godkjent designet på hjemmesiden, vil den være på nett innen tre virkedager. Som regel går det enda raskere. For at vi skal få hjemmesiden lansert så raskt som mulig, er det viktig at vi får info om domene så tidlig som mulig.

Gratulerer, din bedrift har nå fått en ny hjemmeside!

Endringer etter lansering

Dersom du ønsker å gjøre endringer i etterkant av lansering kan du enten kjøpe tilgang til å redigere selv, eller så gjør vi det for deg basert på timepris.

Spørsmål? Kontakt oss her