Bilde av nettside levert av Idium i Mono CMS.

10 fordeler med en Mono-nettside

Mono er navnet på plattformen vi designer mange av nettsidene våre på. Vi tilbyr nettsidepakker av ulik størrelse, tilpasset dine behov og ditt budsjett. Fordelene med en nettside på Mono er mange. Vi har listet opp de største for deg!

1. Vi fikser innholdet for deg

Vi har profesjonelle tekstforfattere som skriver innholdet til nettsiden din. Dette sikrer et fengende, lettleselig og grammatisk korrekt innhold med god struktur. Vi kan enten ta utgangspunkt i en eksisterende tekst, basere tekstforslaget på innspill fra deg, eller lage et innhold ut ifra informasjonen vi finner om din bedrift på nett.

Vi har også tilgang til store internasjonale bildebanker med tusenvis av bilder, ikoner og illustrasjoner som vi kan ta i bruk på nettsiden din. Dette er inkludert i prisen når du kjøper nettside hos oss.

Du vil naturligvis få muligheten til å lese over, korrigere og supplere innholdet og bildene på nettsiden slik at det føles helt riktig for deg og din bedrift.

2. Du får en nettside som er brukervennlig og responsiv

Brukervennlighet er et viktig nøkkelord i nettsideproduksjonen, og handler rett og slett om at en nettside skal være enkel å bruke for alle – enten du besøker siden fra PC, mobil eller nettbrett.

Nettsiden settes opp på en måte som enkelt lar brukeren navigere seg gjennom den ved hjelp av knapper, lenker og andre snarveier. Vi sørger for at grafiske elementer og tekst får en naturlig hierarkisk plassering.

3. Du blir synlig for kundene du vil nå ut til

Visste du at det kan utgjøre en betydelig forskjell om en byggmester bruker ordet «snekker» eller «tømrer» på nettsiden sin? Folks søkevaner på nett er et komplekst og svært interessant tema – synes i hvert fall vi!

Synlighet på nett er noe av det vi jobber aller mest med. Søkemotoroptimalisering, også kjent som SEO, handler om å utforme en nettside på en slik måte at Google og andre søkemotorer oppfatter den som sikker, troverdig og relevant for den som søker.

Gjennom å inkludere populære søkeord og strukturere teksten på en ryddig måte, samt legge til rette for brukervennlig navigasjon og ta i bruk optimaliserte designelementer, danner vi grunnlaget for at nettsiden skal kunne få gode plasseringer i søkeresultatene.

4. Du får en moderne nettside som bygger kjennskap og identitet

Vi trives aller best når vi får utnyttet de kreative evnene våre til det ytterste. Våre grafiske designere sitter på mange gode idéer som kan få nettsiden din til å skille seg ut i mengden.

Vi underbygger din merkevare og identitet ved å la farger og elementer fra logo og annet profilmateriale gå igjen gjennom hele nettsiden. På denne måten bygger vi kjennskap til bedriften din i brukernes underbevissthet.

Ved hjelp av fonter, bilder, ikoner, farger, animasjoner og andre grafiske elementer skaper vi flotte og levende nettsider som gir kundene dine et profesjonelt inntrykk av din bedrift.
Her kan du se noen av nettsidene vi har laget.

5. Nettsiden kan inneholde mange nyttige funksjoner

Vi kan ta i bruk mange ulike funksjoner og løsninger på nettsiden din. Dette kan blant annet være:

  • Live feed fra sosiale medier som Facebook eller Instagram
  • Integrerte løsninger til for eksempel Finn.no eller eksterne bookingløsninger
  • Nettbutikk
  • Nyhetsbrev
  • Bloggfunksjon som lar deg publisere nyheter og annet aktuelt på nettsiden din (inkludert i nettsidepakken Premium)
  • Forskjellige kontaktskjema som går til ulike e-postadresser, slik at de havner hos rette vedkommende og effektiviserer hverdagen din.

6. Vi sørger for at siden er universelt utformet

Visste du at det stilles lovmessige krav til at en nettside er universelt utformet? Dette er et område vi i Idium har full kontroll på. Vi sørger for at alt av designelementer, farger, størrelse på tekst og nettsiden i sin helhet er i henhold til universell utforming. Det gir deg én ting mindre å tenke på i hverdagen!

7. Sikkert for både deg og brukerne

Sikkerhetssertifikat, også kjent som SSL, er inkludert i alle våre nettsidepakker. Dette er en teknologi som brukes for å kryptere trafikk over internett, og gjør at uvedkommende ikke kan avlytte og tolke data som sendes mellom deg og nettsideserveren.

En sikker nettside kjennetegnes ved et hengelåssymbol og «https» foran domenenavnet når man søker opp siden i en nettleser. Nettsider med SSL får bedre synlighet i søkemotorer enn usikrede nettsteder.

8. Mulighet for enkel redigering selv

Vi anbefaler alle våre kunder å holde nettsiden sin levende med jevnlige oppdateringer. Dette kan for eksempel være i form av å endre litt på teksten, publisere et blogginnlegg eller legge til et bilde i et galleri på nettsiden. Jo mer levende og oppdatert du holder nettsiden din, jo mer synlighet vil du kunne få i Google.

Tilgang til et enkelt og intuitivt redigeringsverktøy er inkludert i vår anbefalte nettsidepakke, Premium, men du kan også kjøpe tilgang til redigeringsverktøyet som et tilleggsprodukt dersom du ønsker en mindre nettsidepakke.

9. Verdifull statistikk gjennom både nettsiden og Google Analytics

Når du logger inn på nettsiden din hos oss, vil du få opp en enkel oversikt som blant annet forteller deg noe om:

  • Hvor mange besøkende nettsiden har hatt i en viss tidsperiode
  • Hvilke undersider som har hatt flest visninger
  • Hvordan de besøkende har interagert med nettsiden

Vi setter også opp en Google Analytics-konto tilknyttet nettsiden, slik at du som er spesielt interessert kan få enda mer detaljert besøksstatistikk og -informasjon ved å logge inn.

10. Veiledning og anbefalinger fra spesialistene

Vi har prosjektledere, tekstforfattere og grafiske designere tilgjengelig for å rådføre og veilede deg til de beste løsningene for din nettside gjennom hele prosessen. Er du usikker på hvilket domene du skal velge, hvilken nettsidepakke som dekker dine behov, hvor mye tekst du bør ha med på nettsiden eller hvilke bilder du bør bruke, gir vi deg gjerne våre profesjonelle anbefalinger.

Er du en travel person og ønsker å være minst mulig delaktig i prosessen, setter vi gjerne opp et forslag basert på hva vi mener blir best.

Leveranseprosess og tidsfrister

Selve produksjonsprosessen og tidsfristene vi jobber etter kan du lese mer om her.

Kom i gang med din nye nettside

Ønsker du å motta mer informasjon eller et uforpliktende tilbud på nettside fra Idium? Ikke nøl med å ta kontakt!