Eiker Rør og Totalbad

Eiker Rør og Totalbad fikk på kort tid en ny og funksjonell nettside som de enkelt kan redigere selv.

«Vi er kjempefornøyd med nettsiden vår, både med funksjonalitet og design»

«Vi får også mange positive tilbakemeldinger fra alle slags folk som har vært inne og besøkt siden vår.»

Rolf Inge Kopperud, Eiker Rør og Totalbad.

Eiker Rør og Totalbad hadde som rørleggere flest ikke peiling på det med nettsider, men som medlem av VVS Fagmann så de fordelene ved å velge en nettside fra Hjemmesidehuset i medlemsbladet og tok kontakt.

Besøk Eiker Rør og Totalbad

Viser frem tidligere prosjekter

At prosessen og oppfølgingen fra oss var god har ingen betydning om ikke sluttresultatet ble som forventet, men også her synes Eiker Rør og Totalbad at alt ble gjort som forespeilet og de har fått et nyttig verktøy i arbeidshverdagen.

«Når vi er ute på befaring hos nye kunder ber vi dem gå inn på vår referanseside for å se våre tidligere prosjekter. Det er veldig kjekt å kunne ha den siden å vise til.»

Tilbakemelding fra kunde:

«Vi var jo ikke kjent med nettsider og slikt, men hos dere fikk vi en enkel forklaring på hva det gikk ut på og god informasjon underveis i prosessen. Veien fra en ikke-eksisterende til en splitter ny nettside gikk fort og de ble hele tiden informert om fremgangen underveis. Når nettsiden var levert og publisert – stoppet ikke kontakten der. – Oppfølgingen i etterkant var spesielt bra siden vi ble ringt noen uker etter lansering og spurt om vi var fornøyd og om det var noe vi trengte hjelp med..»

Vil du bli vår neste suksessreferanse?

Ønsker du å komme igang med markedsføringen av din bedrift, men vet ikke helt hvor du skal starte? Hjemmesidehusets dyktige medierådgivere kan hjelpe deg.

Ta kontakt med en rådgiver